Wensenboekje

“Het was een afscheid waaruit we de kracht hebben gehaald om verder te gaan, precies zoals mijn vader wenste”

Hoe fijn is het voor u, dat uw wensen rondom uw afscheid, gevolgd kunnen worden, omdat ze bekend zijn?
Hoe fijn is het voor uw nabestaanden om naar uw wensen een afscheid vorm te kunnen geven?
Hoe fijn is het voor uw nabestaanden dat u al nagedacht heeft over “regeldingetjes” die kostbare tijd opslokken rondom uw overlijden? De tijd die zo kostbaar is voor het samen zijn, het afscheid nemen.

Dit wensenboekje bevat vragen over een uitvaart. Er staan diverse keuzes in. U kunt dit boekje zelf invullen en gedeeltes overslaan. Dit wensenboekje is een basis van waaruit wensen kunnen ontstaan.

Misschien is het voor u te gebruiken als leidraad, om eens in gesprek te gaan met uw naasten. Om uw wensen kenbaar te maken. Wellicht wilt u helemaal niet praten over de dood en het daaropvolgende afscheid, maar biedt dit boekje u wel een uitkomst om voor uzelf wat dingetjes uit te zoeken of te noteren. Bewaar dit boekje dan op een plek waar nabestaanden het weten te vinden na uw overlijden.

Mocht u behoefte hebben om uw keuzes met mij te bespreken, of vragen hebben over de mogelijkheden, dan bent u van harte welkom om contact met mij op te nemen. Ik kom graag, kosteloos, bij u langs voor een kennismaking en antwoorden op uw vragen.

Download het wensenboekje