Een stukje van mijn moeder….

Toen ik begon met werken als uitvaartverzorger, moest ik ook nadenken over een herkenbare afbeelding. Ik wil graag mensen begeleiden, maar hoe vinden die mensen mij?
Als je heel plotseling, vaak onverwacht, een uitvaartbegeleider zoekt, waar kijk je dan? In het digitale tijdperk waarin wij leven zou je denken aan internet. Maar ook de familiepagina in de lokale krant staat vol met advertenties van bedrijven in de uitvaartbranche.
Hoe kan ik dan opvallen tussen alle andere collega’s?

Ik bied u persoonlijke aandacht. Ik denk met u mee, ik ondersteun u in uw wensen en ik zorg dat alles rondom de uitvaart tot in de puntjes verzorgd is. Maar hoe leest u dit in een advertentie?

Mijn moeder is aan de gevolgen van borstkanker overleden. Zij is de belangrijkste vrouw in mijn leven.

Mijn moeder hield van tuinieren. Ze was dol op bloemen. Een paar maanden voor haar overlijden hebben we haar uitvaart met haar besproken. Zij koos een foto van een bloem uit eigen tuin voor op haar kaart: De Gloriosa.

Deze foto kunt u terugvinden op mijn site, flyers, boekjes, kaartjes en in mijn advertentie. Een persoonlijke betekenis voor mij, een herkenbare bloem voor u.

Samen met een foto van mij, ziet u de gloriosa terug in mijn advertenties. De persoonlijke touch voor mij, die ik ú kan bieden als u kiest voor mij, als uw uitvaartverzorger.

Liefs,

Karin

4 reacties

  1. Mooi…ik vind het ook een krachtige, kleurrijke en bijzondere bloem. Succes in je mooie werk, werk wat mij ook nog altijd trekt. Wellicht door meerdere ervaringen aan de andere kant waaruit ik zo goed weet hoe het niet moet en weet hoe het wel kan..

  2. Lieve karin wat een mooi verhaal zo mooi zo lief en wat ben je toch een lief mens ,ik wens je heel veel succes met je nieuwe werk het ,is op je lijf geschreven meid ,lieve gr Rietje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *