‘Je bent een topper’

Een week geleden zaten we in een rollercoaster na het overlijden van mama en waren we druk bezig om er een mooie afscheidsbijeenkomst van te maken. Wat gaat een week dan weer snel voorbij… Het besef dat mijn moeder er niet meer is, is er bij mij nog steeds niet. Heel raar…., maar dat heeft kennelijk tijd nodig…

Ik wil je langs deze weg nogmaals bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan en hebt betekend. Je bent zo meelevend, meedenkend, empathisch, betrokken en adviserend. Mede dankzij jou hebben we het voor mijn moeder en voor ons mooi afgesloten denk ik en tot een mooi einde mogen brengen.

Je bent een topper (ja, ik zeg het nog maar eens) en ik zal jou van harte aanbevelen bij mensen die in de toekomst ook hulp nodig hebben bij welke uitvaart dan ook…

Nogmaals heel veel dank!

Gerjo Buma