Uitvaartzorg Karin

Uitvaartzorg Karin in Harderwijk verzorgt de begrafenis of crematie van uw dierbare. Ik kan u helpen bij het verzorgen van een passende uitvaart in Harderwijk en omgeving (Zeewolde, Ermelo, Nunspeet, Putten).

Ik kan de complete uitvaartverzorging voor mijn rekening nemen. Hierbij maakt het niet uit waar u verzekert bent.

Uitvaartzorg Karin kan u helpen bij

  • Het regelen van een begrafenis
  • Het regelen van een crematie
  • Een goed gesprek over de wensen rondom uw afscheid

Hoe fijn is het voor u, dat uw wensen rondom uw afscheid, gevolgd kunnen worden, omdat ze bekend zijn? Hoe fijn is het voor uw nabestaanden om naar uw wensen een afscheid vorm te kunnen geven? Hoe fijn is het voor uw nabestaanden dat u al nagedacht heeft over “regeldingetjes” die kostbare tijd opslokken rondom uw overlijden? De tijd die zo kostbaar is voor het samen zijn, het afscheid nemen.

Graag wil ik, in een vertrouwelijke, persoonlijke sfeer, zorgdragen voor rust tijdens de dagen van afscheid voor nabestaanden.
Ik bied hulp bij het regelen van een unieke, persoonlijke uitvaart naar wens van de overledene en familie.

2 reacties

  1. Karin je bent de beste en meest persoonlijke uitvaartverzorgster ,waarschijnlijk ook de beste verpleegster, mijn familie is zeer op je gesteld geraakt.Ik zie je als een dierbare vriendin inmiddels! Ook mijn man Aad vond je meteen de beste.Ik ga hem zo halen….. ook dat regelde je ondanks strikte Nederlandse regels even voor me. Ik kan iedereen in Nederland je aanraden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *